Brinova lepotica // lepotilni koncentrirani balzam // 50ml

 

Balzam Brinova lepotica, te z omamnim vonjem in žametno teksturo popelje v svežino ter globino neokrnjene narave.

Kožo pomiri, jo nahrani in globinsko očisti pore. Vaša koža bo sveža, čista in sijoča.

Olje iz brinovih jagod ima več medicinskih učinkov. Je izvleček, izdelan iz jagodičja in je lahko odličen toner kože, kadar ga penasto vmešamo v ostale naravne sestavine kreme. Brinove jagode imajo antiseptične, protivnetne, protivirusne, antiglivične in antimikrobne lastnosti skupaj z močnimi antioksidanti, ki ščitijo kožo pred okoljskimi zlorabami prostih radikalov. Protivnetne lastnosti v brinovem olju delujejo kot izjemno učinkovita sestavina balzama za psoriatično kožo in dermatitis ter ostale kožne izpuščaje. Poleg brinovega eteričnega olja, so v balzamu tudi druga, izbrana, najkvalitetnejša olja, ki se odlično dopolnjujejo z brinovim.

Balzam uporabljamo pri težavah z mastno kožo, aknah, ekcemih, dermatitisu, razširjenih porah, psoriazi in pri drugih kožnih vnetjih.

Zaradi velike vsebnosti naravnih antioksidantov kožo pomlajuje, ščiti pred prostimi radikali in upočasnjue staranje. Zato je primerna tudi za nego zrele, zahtevne kože. Olja v balzamu pospešijo celjenje manjših ran in odrgnin, kožo pomirjajo in delujejo globinsko. Balzam naravno zaščiti kožo pred UVB in UVC žarki.

Zaradi 100 % naravnih sestavin, hladno stiskanih olj,  je balzam primeren za najbolj občutljivo in zahtevno kožo in je namenjen vsem, ki ne želimo vnašati kemikalij in pogosto tudi toksičnih konzervansov na kožo. Med postopkom izdelave olj ne segrevamo, tako zagotavljamo surovine v najkvalitetnejši obliki.

Uporaba:

Balzam v velikosti lešnika, z nežnimi gibi vtremo v vlažno kožo. Nanašamo ga takoj po uporabi nežnega čistilnega mleka Medeno razpoloženje. To ponovimo zjutraj in zvečer. Z balzamom lahko negujemo tudi občutljiv predel okrog oči ali pa z njim nahranimo ustnice. Priporočamo nanos balzama na predhodno navlaženo kožo z aromatičnim sprejem Cvetlični vrt in tako zadržimo vlago.

0 Comments