MYBRIN JE PETRA, USTVARJALKA BRINOVE LEPOTICE IN MEDENEGA RAZPOLOŽENJA

MYBRIN JE PETRA, USTVARJALKA BRINOVE LEPOTICE IN MEDENEGA RAZPOLOŽENJA

Najlepša pohvala za nas ste vi drage moje…zadovolne uporabnice. Poglejte kaj o izdelkih MyBrin pravi blogerka Monika, najbolj izkušena, slovenska blogerka na področju naravne kozmetike – Sugarlove blog.

MYBRIN JE PETRA, USTVARJALKA BRINOVE LEPOTICE IN MEDENEGA RAZPOLOŽENJA

Obožujem Petro, ustvarjalko slovenske, naravne, ročno izdelane negovalne linije, ki ne vsebuje dodanih konzervansov, Mybrin. Prekrasna je, unikatna, drugačna in zanimiva. Posebna, ker je za svojo glavno sestavino uporabila brinove jagode, tiste iz katerih izdelujejo žganje, a če si Petra tudi negovalne izdelke, ki so VRHUNSKI.

DSC_0254

DSC_0269

DSC_0276

DSC_0271

DSC_0254
Mybrin Medeno razpoloženje, je takoj pristalo med negovalnimi izdelki. Vseeno mi je bilo, ali se bo moja nega porušila, koža dobila mozoljčke, samo zelo, zelo sem si želela preizkusiti čistilno kremo, ki je lahko tudi maska. Vonj je izrazit, vendar ne premočan, lesne note ga obdajajo. Tekstura medenega razpoloženja pa mehka, kremna, kot ga Petra opisuje, kot puding. Je kot kombinacija čistilnega mleka in kreme. Če ga nanesem na vlažen obraz, je odlično čistilno sredstvo, ki zelo lepo odstrani nečistoče, če ga pustim na obrazu 10-20 minut, pa popolna vlažilna maska. Ni pomembno kako jo uporabim, pomembno je kako efektivna je. Njen končni efekt, mehke, navlažene kože je fantastičen. Je popolno nadomestilo za Plantae čistilno kremo, ali pa kar trenutno perfekcijo čistilne kreme Mia Hoyto. Toplo priporočam vsem tipom kože, ker ne povzroča nevšečnosti, prijetna za uporabo, čudovitih sestavin. P.s, če bi njeno doziranje bilo na sistem pumpice (sedaj je v lončku, vsebino iz nje dobim z leseno žličko, vanjo ne posegam s prsti iz higienskega vidika) bi bila čista 10-tka. Priporočam vsem tipom kože.

Brinova lepotica, ki je lepotilni koncentriran balzam, sem sprva želela prihraniti za jesen. Nekako se nisem našla v njenem opisu, kot potreba za mojo kožo. Balzam, ki se priporoča aknam, mastni koži, raznim kožnim težavam, ekcemom, dermatitisu nekako ni ustrezala mojemu tipu kože. Ampak firbec je bil premočan, in sedaj je moja stalnica že dober mesec dni. Je moja večerna nega, saj je precej bogata za tovrstni letni čas. Maslena tekstura, ki se hitro vpija in ne pušča težkega, mastnega videza in je odlična baza za make-up, izredno ustreza moji koži. Niti enega samega mozolja, zamašene pore ni povzročila. PMS sem ob njeni uporabi preživela popolnoma mirno, ne vem kako bi jo opisala, ampak mislim, da res deluje antibakterijsko, protivnetno, antiglivično, antimikrobno. Poleg tega je izredno vlažilna nega, ki zagotovi vse potrebe vlage, koži nudi mehkobo, prijeten občutek. Toplo, toplo priporočam vsem, ki se borite s kožnimi težavami. Komaj čakam njene rezultate na daljši časovni rok.

Klik, klik tukaj, da si zagotoviš popolno mehko razvajanje. Z mojo kodo- SUGARLOVE, prihrani -20%.

Celoten prispevek najdete na povezavi:

https://www.sugarloveblog.com/2017/07/mybrin-je-petra-ustvarjalka-brinove_3.html#comment-form

0 Comments